Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Den nyeste hjerneforskningen har påvist en sammenheng mellom de tankene vi tenker og de følelsene vi føler- og en rekke av kroppens fysiologiske funksjoner, stress og atferd,- og til og med vårt DNA!

Gode tanker leder til gode følelser. Og gode følelser leder til forbedret total helse, forsterket immunforsvar som igjen kan bekjempe infeksjoner og sykdom,- samt generelt bedre helse, harmoni og resiliens.

Nyeste vitenskapelige forskning fra neuroplasticity sier at positive emosjonelle tilstander kan utløse vedvarende endringer i strukturen og funksjonen av hjernen.

Som igjen kan utvide menneskers tankesett på måter som steg for steg forvandler hvem de er. Hvilke tanker du tenker kan også forårsake DNA til å forandre form, slå av og på mange DNA-koder og utløse nevrale, kardiovaskulære (hjerte/kar), endokrine (hormonsystemet) og muskulære endringer,- i tillegg til endringer i tanker og handlingsmønstre.

Har du lyst til å lære mer om dette spennende nye feltet? Lær om dette og mye mer i Positive Change’s nye online PowerUP!-kurs som kommer i begynnelsen av 2016. Eller få en smakebit i Onlinekurset i Positiv Psykologi som starter oktober 15.