Powerup!

Visste du at du er unik og at det bare finnes en utgave av deg selv?

Vet du at den du tror du er, og hva du tenker om deg selv og hva du kan gjøre, faktisk er bestemmende for hvor hen og hvor langt du kan komme i livet?

Vi er alle født med drømmer, håp og et potensiale; evner og egenskaper. Men noen ganger er det våre egne tanker som setter begrensninger i våre liv. Denne boka har fått navnet Power-Up! fordi innholdet i boka skal bistå deg i prosessen av å bli en bedre utgave av deg selv gjennom fjerning av destruktive tankebaner og fornyelse av ditt sinn. På den måten får du ny kraft og styrke til å nå dine fastsatte mål.

Mange bøker på markedet oppfordrer leserne til å tenke positivt, men gir deg ingen forståelse av hva du skal gjøre hvis du detter tilbake til gamle destruktive tankemønstre. For å kunne avlære destruktive tankemønstre, er det vesentlig å forstå hvordan tankemønstre blir etablert i menneskesinnet.

Man må ta grep på de riktige stedene i prosessen. Å bare ønske seg positive endringer i livet vil ikke føre en dit. Bare gjennom en reell endring i tankebaner, som igjen påvirker ens atferd er veien en må gå for å etablere en varig endring i sitt liv.

Altfor mange sliter med destruktive tanker om seg selv, hvem de er, hva de kan klare og hvor langt de kan nå,- og positiv tenkning alene kan ikke fjerne disse. Andre har sluttet å drømme, og mange ønsker å bli en bedre utgave av seg selv, og å bruke sitt potensiale.

I denne boka får du lære kognitive teknikker som vil sette deg i stand til å fjerne begrensende tanker fra ditt sinn, slik at du kan tenke kraftfulle tanker om deg selv og dine muligheter. Den vil gi deg et konkret verktøy slik at du kan begynne å ta nye steg i livet ditt, og komme nærmere dine drømmer og mål. Dette kaller jeg en reell PowerUP av deg selv.

Livet du lever er ditt liv, og uansett hva du har opplevd tidligere i livet kan du bestemme deg for å ta noen grep for å nå nye mål i eget liv!

Kjøp boken

Noen omtaler fra lesere av boken: