[custom-facebook-feed]

Møt Bjørg Thoraldsdottir i Positive Brain Change-programmet!

Møt Bjørg Thoraldsdottir i Positive Brain Change-programmet!

Björg  Thoraldsdottir er en anerkjent multikunstner og forfatter med ti års kunstutdannelse innen grafikk, maleri, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse.

Hun har utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer.

Da hun ble enke 30 år gammel og alenemor for 2 år gamle Tolli, etablerte hun Hjertefred på Allehelgensdagen i 2006, slik at sønnen (og andre som har mistet noen) skulle ha et sted og minnes sine kjære i glede. Hjertefred har vokst til å bli en landsforening og i dag arrangeres Hjertefred over hele landet.

I 2010 åpnet hun galleriet Lykkehaven i Sandvika. Björg har lansert Lykkebobler med hvit og rosa Cava, produsert ved Castillo Perelada utenfor Barcelona.

Björg har illustrert mange bøker og tidsskrifter, og gitt ut flere egne bøker på blant annet Gyldendal og Aschehoug Forlag. I 2015 ga Björg ut boken «Veien til lykke» og den gikk rett inn på bestselgerlisten. I 2016 kom boken «Livslykke» ut på Aschehoug forlag. I 2017 er hun spaltist i magasinet Tara, og gir ut bøkene «Den perfekte reisen til Island» og «Du er sterkere enn du tror».

I boken sin «Livslykke skriver Bjørg; «Ingen kan tenne ditt lys. Våre tanker blir våre følelser som blir våre ord, og dette blir igjen våre handlinger. Summen av dette blir ditt liv, og ditt liv er bare ditt. Alle opplever motgang og medgang, sykdom og helbredelse, kriser og gleder, fødsler og død… Livet ditt er summen av dine valg. Velg alltid med hjertet og hjertekompasset vil vise deg veien til din livslykke. Lykke er å være tro mot seg selv, og stole på at livet vil deg vel».

Hør Bjørg dele av sin livsvisdom og hvordan og med hvilke holdninger og tanker hun har valgt å leve sitt liv når hun er gjest i Positive Brain Change programmet som starter 10. mars 2018!

Merethe Drønnen
post@positivechange.no
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.