This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Hjerneforskning, tanker og handlingsmønstre

Den nyeste hjerneforskningen har påvist en sammenheng mellom de tankene vi tenker og de følelsene vi føler- og en rekke av kroppens fysiologiske funksjoner, stress og atferd,- og til og med vårt DNA!

Gode tanker leder til gode følelser. Og gode følelser leder til forbedret total helse, forsterket immunforsvar som igjen kan bekjempe infeksjoner og sykdom,- samt generelt bedre helse, harmoni og resiliens.

Nyeste vitenskapelige forskning fra neuroplasticity sier at positive emosjonelle tilstander kan utløse vedvarende endringer i strukturen og funksjonen av hjernen.

Som igjen kan utvide menneskers tankesett på måter som steg for steg forvandler hvem de er. Hvilke tanker du tenker kan også forårsake DNA til å forandre form, slå av og på mange DNA-koder og utløse nevrale, kardiovaskulære (hjerte/kar), endokrine (hormonsystemet) og muskulære endringer,- i tillegg til endringer i tanker og handlingsmønstre.

Har du lyst til å lære mer om dette spennende nye feltet? Lær om dette og mye mer i Positive Change’s nye online PowerUP!-kurs som kommer i begynnelsen av 2016. Eller få en smakebit i Onlinekurset i Positiv Psykologi som starter oktober 15.

admin
Merethe Drønnen
post@positivechange.no
No Comments

Post a Comment